Folkebil i luksusklassen

stine og espen

Selger Espen Johansen og markedsansvarlig Stine Kjelsberg viser med tydelig stolthet frem den nye V-klasse Mercedesen.


 

Den nye V-klassen Mercedes er en folkebil i ypperste luksusformat. Ingen som får bilen demonstrert forlater bilhallen upåvirket.

Selger Espen Johansen og markedsansvarlig Stine Kjelsberg hos Alta Motorsenter AS bringer inn V-klassens nye 7 seter, et vidunderlig kjøretøy som vil vekke stor oppmerksomhet uansett bilkjenneres kritiske vurderinger. Allerede har flere bilentusiaster tatt bilen i nærmere øyesyn. Vi tenker at den største ulempen med bilen er at du får store problemer med å forlate kjøretøyet når du først har tatt deg en tur. Du vil sitte lengst mulig i det behagelige skinnsete. Bilen har utstyr som ingen kunne drømme om for bare noen få år siden. Teknologien er kommet inn i bilindustrien med en fart som overgår romkappløpet for en del år siden. Ikke bare får du et overblikk over veien foran deg, men fire kameraer gir deg et helthetsinntrykk så vel bak som til side for bilen – som ovenfra.

Full oversikt

Parkeringspakken med 360 graders kamera gir føreren full oversikt over området rundt bilen i fugleperspektiv, noe som selvsagt er til stor hjelp ved lukeparkering og manøvrering. Og er det fare for kollisjon går også alarmen. En 190 hk motor gir en akselerasjon som holder veldig lenge for den vanlige bilføreren, og selvsagt; bilen er bygget for fremtiden så vel når et gjelder utslipp som forbruk. Og prisen tåler godt en sammenligning med andre bilmerker i det samme segment. Alta Motorsenter forhandler forøvrig også Kia og Peugeot.

Blikkfang

Fra fabrikken sier man at «bilen er utviklet med lidenskap for livets gleder og utfordringer». Bilen er et ekte blikkfang enten man er på feriertur med familien eller på farten med arbeidskolleger.

Fortsetter under bildet.

instrumentpanel med blållys

Under instrumentpanelet er interiøret utstyrt med blålig belysning mot seter og kupé, en vakker og unik detalj. 


 

Stadig utvikling

Alta Motorsenter har vært i en rivende utvikling siden etableringen på Aronnes, og Espen Johansen har vært med i 15 år. I dag kan ha tilby fra eget lager 11 nye Mercedeser, ni står inne i hallen. I fjor ble han kåret til årets varebilselger, og hittil i år har han og hans medarbeidere solgt 70 Mercedeser.

Folkebil

– I dag er det ikke bare de mest bemidlede som kjøper Mercedes. Bilen er på langt nær dyrere enn andre bilmerker i samme klasse. Den nye V-klassen er priset fra rundt 700 000 til 900 000, for så vidt en folkebil i pris, og et vidunder på veien. Bilen er pakket med det ypperste av elektronisk og teknisk utstyr. Det er med en spesiell lykkefølelse du setter deg inn i bilen. Det flotte instrumentpanelet med blått lysskjær mot seter og kupé gir en spesiell opplevelse som man ikke finner i andre biler som jeg kjenner, sier selgerne som bare kan ønske alle bilinteresserte velkommen til bilhallen for å beskue kjøretøyet. – Det vil føre alt for langt å trekke frem alle flotte- og tekniske superrå detaljer så vel i forhold til sikkerhet som komfort. Du må sitte inne i bilen for å få alt med deg, sier Alta Motorsenters stolte selgere av Mercedes, Stine Kjelsberg og Espen Johansen.

Les også: FRA «FJØSDRIFT» TIL FINNMARKS STØRSTE MOTORSENTER

bilhallen med mercedesene

Den store Mercedes-avdelingen rommer ni nye forskjellige Mercedeser. – Det er lenge siden Mercedes bare var for såkalte rikfolk, sier Espen Johansen.

Kommentarer

kommentarer

Én kommentar til “Folkebil i luksusklassen”

Det er stengt for kommentarer.