Enormt vareutvalg hos Motor Norge AS

DSC_0111

Snorre Kristoffersen, Irene Haugan og Frank Bull.


Det er god stemning hos Motor Norge AS i Markveien når Kronstadposten stikker innom fredag ettermiddag. Vi vet ikke om det skyldes at sjefen har tatt helg. Det er i alle fall god stemning blant de ansatte her!

Den første vi får i tale er deleselger Kjetil Masvik. – Så flott at dere vil skrive om oss, sier Masvik, det er ikke ofte vi stikker oss fram i media. Masvik har 25 års erfaring som deleselger, de siste 7–8 årene hos Motor Norge. Men han karaktriserer seg selv som en «smågutt» i forhold til den kompetansen Motor Norge innehar igjennom sine ansatte.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DSC_0103

Irene Haugan holder styr på butikken.


Vidar Kristoffersen og Tor Håkon Solheim drev Alta MC Shop på 1980-tallet og på begynnelsen av 1990 startet gutta opp Motor Norge as. Motor Norge-navnet viser at guttene tenkte stort!
I 1991 fikk de med seg Werner Solheim og Snorre Kristoffersen på laget. Begge to jobber fortsatt i bedriften, Werner kan skilte med 18 på verkstedet og 5 år i butikken, mens Snorre har hele karrieren i butikken. Bedriften ble for 4 år siden kjøpt opp av Mekonomen. Vidar har etter hvert trukket seg ut, mens Tor Håkon er stadig daglig leder for bedriften.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DSC_0098

Kjetil Masvik.


Enormt vareutvalg
Motor Norge er grossist og importør av utstyr og deler til nær sagt alle motoriserte kjøretøy i tillegg til annet motorisert fritidsutstsyr. Til sluttbruker selges det både fra butikk og via netthandel – med hele Skandinavia og Svalbard som nedslagsfelt. Det er mye å holde styr på for Frank Bull som holder orden på regnskapet.
Sikkerhetsutstyr, sko og fritidstøy er også en del av vareutvalget, forteller butikksjef Irene Haugen – her får du scooterklær til barn helt ned til størrelse 4 år. Flotte julegaver, sier Haugen og viser fram noen av de sist innkomne varene.

DSC_0099

Werner Solheim og Frank Bull.


DSC_0115

Motor Norge AS i Markveien.

Kommentarer

kommentarer