Centrum Trafikkskole flytter til Markveien 53

Kaffepause_1

Kaffepause mellom slagene. Fra venstre Per-Roar Nilsen, Stein Arvid Simonsen og Armann Pettersen.


 

Centrum Trafikkskole Alta har de siste 12 årene har de holdt til i Bjørn Wirkolas vei 11, men i månedsskiftet januar/februar skifter Centrum Trafikkskole adresse til Markveien 53. De blir da å finne i andre etasje i det «gamle» Odd Mathisen bygget – samme bygg som NAF-senteret og AE Motor. Her vil de ha både kontor og undervisningslokaler for kjøreskoleelevene. 

Nye lokaler 1

Andre etasje i Markveien 53 kommer til å huse Centrum Trafikkskole Alta fra månedsskifte januar/februar.


 

Stein Arvid Simonsen har drevet Centrum Trafikkskole Alta siden begynnelsen på 2000-tallet. Med seg på laget har han trafikklærerne Armann Pettersen som har jobbet der i 10 år og Per-Roar Nilsen som er inne i sitt tredje år for bedriften. Til sammen har de tre rundt 70 års erfaring.

 

På kontoret er det Birgitt Bjørnå som holder orden på papirene. – Det har blitt mye papirarbeid og kontroller fra forskjellige instanser
de siste årene, så hun har nok å henge fingrene i, sier Simonsen, som også legger til at hun er veldig dyktig.

Birgitt Bjørnå

Birgitt Bjørnå holder orden på kontoret.


 

Alt unntatt vogntog

Har du tenkt å ta førerkort tilbyr Centrum Trafikkskole alle førerkortklassene som er mulig å ta i dag, unntatt vogntog. Centrum Trafikkskole tilbyr også handicap opplæring og bilfører 65+. Trafikkskolen har stor pågang fra elever som ønsker å ta førerkort, men sier at de enda har kapasitet til noen flere elever.

Kurs for bedrifter

Det kanskje ikke så mange vet er at vi også holder kurs for bedrifter, sier Stein Arvid. Han har akkurat avsluttet et kurs for Posten i Vest-Finnmark. Disse kursene tar opp økonomi, miljø, risiko og skade i forhold til bedriftenes bilpark og bilbruk. – Bedriftene har mye å spare på at de ansatte for eksempel kan kjøre bedriftenes biler skadefritt, forteller Simonsen. Han legger til at enkelte kanskje ikke er like nøye med bedriftenes biler som med sin egen privatbil – det koster penger for bedriftene.

Gamle lokaler

De gamle lokalene.

Kommentarer

kommentarer