Boots apotek kommer til Elvebakken vinteren 2015

Nytt apotek_2

Boots Norge er glade og stolte over å kunne gi beboerne på Elvebakken et apotektilbud, når Boots apotek nå etablerer seg på Elvebakken. Apoteket vil ligge sentralt langs E6, med lett adkomst og parkering, ved siden av Coop Mega og Finnmarks største veterinær og dyresykehus, AllVet, i HTH kjøkken sine tidligere lokaler. Kjernevirksomheten i Boots apotek er reseptene og legemidlene. Vi er sterke på helse, helsetjenester, velvære og skjønnhet, slik kundene våre sier at de ønsker, og inspirert av Boots UK og tilpasset det norske markedet. Boots apotek Elvebakken vil selvsagt følge Boots konseptet og i tillegg ha et utvidet fokus på veterinær. AllVet har i dag en avtale med Boots om veterinærmedisin.

Fra før har Boots ett apotek i Alta, nærmere bestemt i Bossekop. Dette apoteket har spesielt fokus på sykepleieartikler.

Boots Norge

Boots Norge AS har mer enn 150 apotek i 18 fylker. 1.500 helsepersonell og hudpleiere tilbyr faglig rådgivning og veiledning innen helse og velvære. Boots Norge eies av Alliance Boots og er fra 2015 en viktig del av verdens største apotek-kjede sammen med Walgreens i USA. Alliance Boots driver i dag apotek i 27 land med 120.000 ansatte. Boots har lang tradisjon i å utvikle egne
merkevarer innen legemidler, hud- og kroppspleie og kosmetikk og ble grunnlagt av Jesse Boots for over 160 år siden.

Kommentarer

kommentarer