Aunegården så godt som ny

Øystein Johansen

Nye koster har tatt over Aunegården i Bossekop. Det er Øyjo Holding ved Øystein Johansen og AFE ved Kurt Ek som eier en halvpart hver av bygget i dag. 7 millioner kroner har det kostet de nye eierne å få bygget helrenovert fra loft til kjeller. Total har har de investert 10,5 millioner på gården i Bossekop.

Det siste året har de også fått nye leietakere på plass. Den siste leiekontrakten ble klar i forrige uke og bygget er dermed fullt utleid. I dag huser bygget Nornett, Hemis, Øyjo AS og Inkred AS samt et par utleide leiligheter på kvisten. – Vi har vært så heldige at vi har fått inn stabile, langsiktige leieavtaler, sier Øystein Johansen, som anslår at omlag 40–50 mennesker er i arbeid hos de ulike leietakerne i dag, i stor kontrast til for et år siden da gården var tom, nedslitt og bare hadde 4–5 stykker i arbeid.

Johansen forteller at bare det siste året har aktiviteten utenfor hans kontorvinduer økt betraktelig og nevner flere positive fordeler med Bossekop, bl.a. gratis parkering, post og butikker. – Flere av gårdeierne skulle ha pusset opp og fått leid ut lokalene sine, mener Johansen.

– I dag er leietakerne veldig bevisste på hva de ønsker å leie, så da det nytter ikke med gamle, nedslitte lokaler, avslutter Johansen, som ønsker seg en ny æra i Bossekop.

Aunegården

Kommentarer

kommentarer

Én kommentar til “Aunegården så godt som ny”

  1. Dokker må slutte å kalle Aunebygget for Aunegården.Aunegården ligger der Altafjord Gjestegård driver sin virksomhet.

Det er stengt for kommentarer.