Årets sykkelpunkt er utplassert – du kan vinne 2000 kr: Sykkelpunktene klar for besøk

Skjermbilde 2014-08-21 kl. 21.49.51

Nå er de utplassert igjen klare for klipping – sykkelpunktene. Tidligere år har Sykkelbyen Alta lagt til rette for at du kan printe deg ut kart fra nett med henvisning til sykkelpunktene. Ta med sykkelkortet – og klipp på postene. Når du har oppsøkt minst 3 poster er du med i trekningen av VISA gavekort. Tar du alle 5 på kortet har du doblet sjansen din til å vinne med to lodd.

I år er alle postene plassert ved nyoppgraderte løyper, enten snarveger, turveger eller i Byløypa. De er dermed godt tilrettelagt for de som har utfordringer med bevegelse ute, samtidig som de som ønsker mer puls kan legge postene inn som en del av løypene i nærheten – så det blir en bra trimopplevelse samtidig.

Som i fjor er det to løyper med 5 poster på hver. Talløypa (1-5) er den «enkleste». Bokstavløypa (A-E) innbyr til litt mer krevende ferdsel. Kart og kort kan lastes ned nederst på Sykkelbyen Altas nettsider. Du kan også få kort ved Servicetorget på Alta rådhus. Her stemmer ikke beskrivelsene med kartet som gjelder (ble trykket i 2012). Kortene er fullgode som «bevis» på at du har deltatt likevel – og man kan enkelt rette på beskrivelsene med penn på egen hånd. Hver post har sin spesielle postklype – som man stempler inn på rett sted i kortet.

Denne trimordningen gjelder i to uker – med trekning lørdag 30. august kl 14:00 på torget i Alta sentrum. Da må du ha levert inn kortet igen ferdig utfyllt – enten på Alta rådhus ved Serviceavdelingen – eller du leverer den inn mellom kl 12:00 og 14:00  på torget til Sykkelbyen Alta den aktuelle lørdagen. Det trekkes 5 stk VISA-gavekort med verdi 2 000 kr. Premien er økt – og Sykkelbyen Alta håper flest mulig benytter anledningen til å bli bedre kjent rundt i Alta – og samtidig se hvor vi har anlagt snarveger og løyper.

Postene og kortene vil være tilgjengelige for de som ønsker også hele september måned. Dersom din bedrift eller lag/ forening ønsker å benytte de utplasserte postene til noe eget er det fritt frem til dette. Kort kan også fåes fra oss til dette formålet. Mange har egne trimkampanjer og da er dette en fin og gratis metode som ligger klar og venter.

Kommentarer

kommentarer