Approaching Pluto til Prosjekt Z

Høyaktuelle Approaching Pluto er klare for Prosjekt Z 2015. Approaching Pluto slapp deres nye musikkvideo, Prettiest Girl, 14. desember, og gjengen bak Prosjekt Z måtte sikre seg bandet før de ble booket av andre. 

 

Dette blir det tredje året Approaching Pluto blir å se på Prosjekt Z. «De har vært en slager de siste årene, og har bare blitt bedre og bedre med tiden! Vi kan ikke se for oss et Prosjekt Z uten disse karene» sier prosjektleder Mathias Sønvisen Moe, som var tidlig ute og sikret seg de unge artistene til sitt arrangement. «Det er nettopp dette Prosjekt Z bygger på. Det skal være ett arrangement av ungdom, for ungdom.» fortsetter han. Approaching Pluto er nominert til Årets Ung-Artist 2014, som blir kåret på lørdag i Vadsø. «Vi hadde allerede fått flere tilbud fra andre arrangører, men Mathias er så utrolig kjekk at vi bare måtte droppe et par andre gigs for å få denne» uttaler Vegard Olaussen, bassist i Approaching Pluto.

Prosjekt Z forbinder kanskje de fleste med fotball, og fotball skal de selvfølgelig også bli, men i år skal B.R.A satse mer på kveldsunderholdningen. «Fotballen er en suksess, mer trengs ikke å si om den biten. Nå vil vi få konsertene opp å gå og legger mer vekt på dette når vi går i gang med planleggingen av neste års arrangement.» forteller Moe. Han har satt seg store, men realistiske, mål for 2015 når han forteller at han er i kontakt med en meget kjent og kjær artist (navn kan ikke nevnes) som han vil ha til Alta første helgen i august. «Får de denne fisken om bord, ja, da skal de være fornøyd! Dette er en meget profilert og aktuell artist vi hadde elsket å dele scenen med» avslutter Helge Reinsnes Moen, sjefsdiktator og vokalist i Approaching Pluto.

Kommentarer

kommentarer