Åpnet øyeklinikk i Ottem-gården

IMG_0140

Øyelege Svein Erik Thomassen åpnet den
1. oktober privat praksis i Ottemgården på Elvebakken under navnet Finnmark Øyeklinikk. Men den offisielle åpningen av klinikken var i dag kl 12.00. Klinikken ble åpnet av ordfører Laila Davidsen. Svein Erik Thomassen så på flere alternative lokaler før valget falt på Ottem-gården. Lokalene passet virksomheten perfekt, med gode parkeringsforhold og nært til flyplass for tilreisende pasienter. Finnmark Øyeklinikk har også opsjon på å kunne leie lokaler utover de 260 m2 som er tatt i bruk i første omgang.

Svein Erik Thomassen, som er født i Alta, har tidligere drevet øyeklinikk i Danmark hvor han hadde 1400 kunsultasjoner i måneden. Han regner med at det blir færre i Alta, men han forplikter seg til 3000 pr år skrev vår kjære kollega Altaposten i juli.

Historisk på tirsdag

Øyelege Svein Erik Thomassen sier til Kronstadposten at førstkommende tirsdag blir historisk. Da blir den første pasienten operert på en privat klinikk i Finnmark. Det skjer allerede
kl 08.00 på morgenen. Foreløpig har klinikken tre ansatte i tillegg til Øyelege Thomassen.

Det er en operasjonssykepleier, en sekretær og en optiker. Kronstadposten ønsker den nye virksomheten velkommen til Alta.

Kommentarer

kommentarer