Åpnet ny kjøkken-butikk

IMG_0789

HTH Kjøkken Finnmark åpnet torsdag dørene for publikum i de ombygde lokalene til Mathisen Landbrukservice AS i Sentrum.

HTH kjøkken finnmark Bygget

– Det har vært en hektisk periode nå før åpninga, sier Beate Flage og Beate B. Mannsverk, som sender en stor, varm takk til familie, venner og alle de som har stilt opp slik at vi får realisert vår drøm.

– Lokalene og beliggenheten er perfekt synes vi, og våre kunder vil få gratis parkering, forteller jentene.

– Jeg jobbet på HTH kjøkken på Elvebakken og var ute i svangerskapspermisjon da denne ble lagt ned i juni i fjor, så jeg hadde ikke noen jobb å gå tilbake til, forteller Mannsverk. Fra jentene fikk idéen om å starte egen kjøkkenbutikk til butikken nå står ferdig har gått slag i slag.

– Vi har møtt utrulig mye velvilje fra det lokale næringslivet og leverandører, forteller Flage, som har bakgrunn fra interiørbransjen.

Kjøkken

Kjøkkenutstilling med innslag fra Interiøret AS.


Åpningsfest

– Nå til åpninga har vi fått Johnny Trasti, som vanligvis er kokk i Sorrisniva, til å lage mat til kundene og representanter fra våre leverandører er tilstede. Det loddes ut et helt kjøkken – noe vi gleder oss veldig til, sier de spente jentene, som har gode tilbud i åpningshelga.

IMG_0796

Her skal Johnny Trasti lage mat når vi åpner butikken, forteller Beate Flage og Beate B. Mannsverk.


Service i verdensklasse

De driftige jentene lover intet mindre enn service i verdensklasse! – Vi skal ha hele Finnmark som marked og du skal få like god service i for eksempel Vadsø som i Alta, sier Mannsverk, vi skal kunne være behjelpelig med å skaffe rørlegger eller elektriker til kunder som skal ha nytt kjøkken, – og vi samarbeider med lokale håndverkere og leverandører – alt til det beste for kundene våre. – Selv har vi også handlet lokalt, så langt det har vært mulig, under ombygging av lokalene våre, forteller hun, og sender en ekstra takk til Trine Eriksen fra Interiøret som har hjulpet til med utstillinga i butikken.

Kjøkken_1

Kjøkkenutstillinger.

Kommentarer

kommentarer