Altas eldste kjøpesenter

Parksenteret

I Altas eldste kjøpesenter er det i dag 22 bedrifter under samme tak. Senteret åpnet i 1993 med sju butikker – og hadde en periode nesten 40 små og store virksomheter under taket.

Butikkene som holder til i senteret i dag er unike butikker på hver sin måte. Det som kjennetegner de fleste er at de er uavhengige nisjebutikker med stor grad av lokal tilknytning og eierskap.

Park Eiendom AS eier i dag 60% av Parksenteret. Resten tilhører bl.a. Park Hotell og seksjonseiere som i hovedsak driver sine forretning i sine deler av senteret. Park Eiendom AS omsatte i 2013 for omlag 7,8 millioner kroner.

– tid til deg

Parksenteret ønsker å by på en avslappende atmosfære med butikker som setter kunden i fokus. Deres nye slogan er «– tid til deg», fordi det er nettopp det senteret ønsker at vi som kunder skal oppleve – at de som jobber på senteret har tid til deg.

VM-meny i «VM-bua»

I forbindelse VM i Falun som starter 18. februar ordner Parksenteret en egen plass for de som vil se på mesterskapet i selskap med andre VM-interesserte. I «VM-bua» kan du se konkurransene på storskjerm og kafeen kan friste med en egen VM-meny så lenge mesterskapet varer. Ønsker du ikke å se VM, er kafeen selvfølgelig åpen som vanlig – herifra har du også oversikt over lekerommet om du har med deg dine små håpefulle.

Alta strikkefestival

For alle strikkeglade det arrangeres Alta Strikkefestival på Parksenteret 21. og 22. februar. Arrangementet er i samarbeid med Tverrelvdalen Husflidslag. Da står kurs, foredrag, utstilling, husflidstorg, loddsalg, kafé og sosialt samvær på programmet. Det arrangeres også eget strikkemesterskap disse dagene.

DSC_0712

Kommentarer

kommentarer