Alta Sport AS blir Intersport

Viktoria Toralf

Alta Sport AS er blitt med i Intersport kjeden. 31. oktober åpnet Alta Sport AS opp etter at tidligere Intersport Alta AS gikk konkurs. 

Helt siden oppstarten har de nye eierne vært i forhandlinger med forskjellige sportskjeder. – Det er fint å få dette på plass – Intersport har systemer vi kjenner fra før, det er en stor fordel, sier Toralf Kvålshagen.

Toralf Kvålshagen, Ørjan Wirkola Dragland, Jørn Håvard Hanssen og Paul Tore Hanssen er de fire eierne av butikken og eier henholdsvis 25% hver. Kvålshagen og Wirkola Dragland vil til daglig være å finne i butikken sammen med Viktoria Klausen. Hun har også tidligere jobbet et par år i Intersport Alta as og har derfor vært en stor ressurs i oppstartsfasen.

– Vi fikk en veldig hektisk oppstart av butikken i høst, fra bestemmelsen ble tatt til vi startet opp gikk det under to uker, så det ble en veldig travel periode. – Men det har gått veldig bra, jeg mener vi er med på å trekke folk til Parksenteret igjen, sier Toralf Kvålshagen. Han har 11 år bak seg som sport- og friluftsansvarlig på Coop på Elvebakken.

Kommentarer

kommentarer