Arkivbilde. Foto: Krister Sandaker Tårn

Alta IF fikk det tøft mot Tromsdalen

Søndag formiddag hadde Alta IF tatt turen til Tromsdalen for kamp mot TUIL i 2. divisjon. Det ble som ventet en tøff kamp.

Før kampen sto Alta IF med to uavgjorte og ett tap i årets sesong, mens Tromsdalen sto med én seier, ett uavgjort og ett tap. Og det var hjemmelaget som startet best med en skåring av Iver Selnes etter 18 minutter. Vondt ble også til verre da Alta IFs midtstopper Jørgen Steffensen Lamark ble utvist etter 38 minutter.

Dermed var det forventet å bli en tøff andre omgang, men Alta IF utliknet faktisk til 1-1 med Christian Reginiussen etter 53 minutter. Men da klokka bikket 60 minutter raknet det helt for bortelaget. Selnes skåret sitt andre, før Elias Skogvoll satt inn 3-1 minuttet senere. Like etterpå ble det også 4-1 etter skåring av Elias Egerton. Til slutt endte det 4-2 etter nok en skåring av Christian Reginiussen.

Med tapet står Alta IF med kun to poeng på fire kamper. Det betyr at de ligger på 12. plass, noe som vil gi nedrykk ved sesongslutt. Neste mulighet til å ta viktige poeng blir søndag 5. mai hjemme mot Strømmen, men før den tid tar de imot 1. divisjonslaget Stabæk til NM-kamp onsdag klokken 19 i Finnmarkshallen.

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.