Allsidig bedrift på Aronneskjosen

Rune Andreassen

Rune Andreassen, daglig leder.


Bilistene fikk litt billigere drivstoff i byen da Rune Andreassen i Pedersens Varmeservice AS satte opp kortautomat for bankkort og åpnet bensin- og dieselpumpen for private i begynnelsen av måneden. 

Kundene setter selvfølgelig pris på konkurranse i markedet, så lenge vi får billigere drivstoff, men Andreassen fastholder at han ikke tjener mange øre pr. liter han selger.

Ikke bare for bedrifter

Pedersens Varmeservice AS på Aronneskjosen selger ikke bare bensin og diesel. Her drives både butikk og verksted, og de har egen tankbil. Til nå har de hatt mest bedriftskunder, men merker at privatkundene kommer mer og mer på banen. – Alle kan komme hit å fylle opp gassflaskene sine, sier Andreassen, som lover å være konkurransedyktig på pris.

Utvidet sortimentet

Bedriften er med i landets største verkstedkjede – Mekonomen – som har nærmere 500 verksteder rundt om i landet. Hit kan du komme med nesten hviklet som helst kjøretøy å få hjelp eller til EU-kontroll.

– Vi merker stor pågang på verkstedet, forteller Andreassen.

Før jul utvidet de sortimentet enda litt da de også begynte å forhandle ATV, i tillegg til blant annet båtmotorer og aluminiumsbåter.

Olsen Romsdal

Even Olsen (t.v) er en tur innom etter skoletid. Sverre Romsdal får etterkontroll på bilen.

Kommentarer

kommentarer