Abonnement

Priser:

  • Kr. 120,- pr. mnd. i hele Alta kommune levert på utgivelsesdagen. Evnt. levert som PDF-utgave til samme pris. Både papirutgave og PDF kr. 180,- pr. mnd. (privat).
  • ½ år kr. 720,-
  • 1 år kr. 1440,-
  • Ekstrakostnad ved forsendelse i resten av Norge: Kr. 9,- pr. avis. (halvår 936,-/helår 1872,-)
  • Ved sending til utlandet: Kr. 27,50,- pr. avis.

Vipps efaktura er en enkel måte å motta faktura på, og er en enkel måte å betale med. Som abonnent slipper du å motta papirfaktura og du behøver ikke å taste KID-nr. ved betaling. Du vil også få varsel på din smarttelefon når det er en faktura klar til godkjenning av deg. Husk at du også kan få faktura på mail.

Fakturatillegg på kr. 50,-. 

Abonnementet løper til det sies opp.

For gaveabonnement, trykk her eller gå til “Gaveabonnement” under kolonnen “Abonnement” i menyen.



 

 

 

 

 

Ofte stilte spørsmål:

 • Hva koster et abonnement? Et abonnement koster kr 120,- pr. mnd. for kunder i Alta kommune. Ekstrakostnad ved forsendelse i resten av Norge: Kr. 9,-. Ved sending til utlandet: Kr. 27,50,- pr. avis.
 • Hvor ofte kommer avisen ut? Kronstadposten kommer ut hver uke (så fremt det ikke er jul, påske etc.). Vi har 48 utgivelser i året, og utgivelsesdagen er som vanlig fredag.

 • Hvordan distribueres avisa? Pr. dags dato distribuerer Bring, Stigs Bud og BAR Transport ut avisa til de som abonnerer på papiravisen.
 • Når sendes faktura? Faktura sendes med den første avisen bestilleren mottar, eller elektronisk via mail eller Vipps efaktura. Bestilles det f.eks et halvtårsabonnement kommer det en faktura på samme beløp. 
 • Kan jeg velge PDF-avis i stedet for papiravis? Ja, du velger selv hvilket abonnement du ønsker. Bestiller du PDF-abonnement har du alltid Kronstadposten med deg – uansett! Du kan også velge både PDF- og papiravis.
 • Hvordan leser jeg KP som PDF? Kronstadposten som PDF blir i dag sendt ut til abonnementene via Dropbox. På mail får du en kobling til Dropbox hvor du kan lese avisa. Husk at epostadressen du bestiller abonnementet med bør være registrert på Dropbox. Hvis du ikke er registrert gjøres dette enkelt på www.dropbox.com. Her kan du opprette konto med ditt eget passord, sikkert og trygt. Husk at det også finnes Dropbox-app til både mobil og nettbrett, og du får en påminnelse mailinnboksen din hver gang avisen er klar for lesing i appen!
 • Jeg har bestilt et abonnement. Når mottar jeg min første avis? Du vil motta Kronstadposten førstkommende utgivelsesdato (om ikke en feil skjer og om det ikke er jul, påske etc.).
 • Jeg skal bestille et gaveabonnement. Hvem mottar faktura? Dersom du bestiller et gaveabonnement er det du som vil motta faktura. Dette er som regel bestilleren, og ikke gavemottakeren.
 • Hva er et gavekort? Gavekort er noe vi tilbyr bestilleren, som et “bevis” på at vedkommende har kjøpt abonnement i gave. På gavekortet kan bestilleren skrive en personlig hilsen til den som skal motta gaven. Gavekortet kan man gi til vedkommende som f. eks kan legge det under juletreet på julaften. Gavekort følger med uten tillegg.

Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss i Kronstadposten. Mailadr: [email protected] – tlf. 900 81 515

Én kommentar til “Abonnement”

 1. Ønsker å abonnere på Kronstadposten. Vi bor i Sverge og får andre tidsskrifter uten mva. Gjelder dette også Kronstadposten?
  Det er mest aktuelt med PDF, men kunne tenkt meg å prøve 1/2 års abonnement i første omgang.
  Imøteser tilbakemelding om abonnementsvilkår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.