Abonnement

Ønsker du å abonnere på Kronstadposten? Fyll ut skjemaet under. Klikk deretter «Bestill abonnement».

Priser, papir eller PDF-utgave:
Kr 100,- pr. mnd.
½ år kr. 600,-
1 år kr. 1200,-
Ekstrakostnad ved forsendelse pr. post (utenfor budrutene): kr 32,-.

PDF-utgave, i tillegg til papir: 50% på privatkunder. 100% på bedriftskunder.

Hvis ønskelig kan kun digital versjon, PDF-abonnement, bestilles.

Fakturatillegg kr. 45,-

PS: Du må bo mellom Kåfjord og Russeluft (inkl. Eiby, Sorrisniva, Jøraholmen, Øvre Alta, Raipas, Aronnes, Amtmannsnes og hele Tverrelvdalen) for å abonnere på avisen i papirutgave. Men fortvil ikke, vi har også andre muligheter. Du kan få avisa på PDF og i konvolutt. Hvis du ønsker avisa tilsendt i konvolutt vil det være ekstra kostnader fordi porto er inkludert. 

Abonnementet løper til det sies opp.

Om du gir KP-abonnement i gave ønsker vi at du noterer ned bestillers navn og fakturaadresse på eventuelle merknader. Notér også ned når du vil at abonnementet skal starte, hvor lenge abonnementet skal vare og om du ønsker et gavekort.

Husk å noter ned hvor lenge abonnementet ditt skal vare. Husk at du også kan få faktura på mail.

 

Ofte stilte spørsmål:

 • Hva koster et abonnement? Et abonnement koster kr 100,- pr mnd. i Alta tettsted. Ekstrakostnad ved forsendelse pr post: kr 32,-.
 • Hvor ofte kommer avisen ut? Kronstadposten kommer ut hver uke (så fremt det ikke er jul, påske etc.). Vi har 48 utgivelser i året, og utgivelsesdagen er som vanlig fredag.
 • Hvordan distribueres avisa? Per dags dato distribuerer Stigs Bud og BAR Transport ut avisa til de som abonnerer på vanlig papiravis (ikke de med PDF-abonnement og de som mottar avisa i konvolutt pr. post).
 • Når sendes faktura? Faktura sendes med den første avisen bestilleren mottar, eller elektronisk. Bestilles det et halvtårsabonnement så kommer det en faktura på samme beløp.
 • Kan jeg velge PDF-avis i stedet for papiravis? Ja, du velger selv hvilket abonnement du ønsker. Bestiller du PDF-abonnement har du alltid Kronstadposten med deg – uansett!
 • Hvordan leser jeg KP som PDF? Kronstadposten som PDF blir i dag sendt ut til abonnementene pr. mail. Derfra kan du lese avisa via en link.
 • Jeg har bestilt et abonnement. Når mottar jeg min første avis? Du vil motta Kronstadposten førstkommende fredag (om ikke en feil skjer og om det ikke er jul, påske etc.).
 • Jeg skal bestille et gaveabonnement. Hvem mottar faktura? Dersom du bestiller et gaveabonnement så noterer du ned i bestillingen hvem som skal få faktura.

Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss i Kronstadposten. Mailadr: post@kronstadposten.no

Én kommentar til “Abonnement”

 1. Ønsker å abonnere på Kronstadposten. Vi bor i Sverge og får andre tidsskrifter uten mva. Gjelder dette også Kronstadposten?
  Det er mest aktuelt med PDF, men kunne tenkt meg å prøve 1/2 års abonnement i første omgang.
  Imøteser tilbakemelding om abonnementsvilkår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

– ikke en fredag uten