30 år med juletrær

Hoved

Gunnvald Nilsen selger juletrær på hjemmeadressa i «gamle» Gakori.


 

Gunnvald Nilsen har et aldri så lite jubileum i år – det nemlig 30. året han selger juletrær til altaværingene.  I år regner han med å selge mellom 500 og 550 trær. 

– Jeg selger mest edelgran og noen furutrær, sier Nilsen, som mener at å kunne rettlede kundene og finne riktig tre er en viktig del av jobben. Kvaliteten på trærne må også være god, det kan være utfordrende, forteller Nilsen. Trærne ligger på 500–550 kr i utslag – alt etter størrelse og treslag. Da får du med et rabattkort som kan brukes om du ønsker å handle nyttårsraketter i romjula.

To utsalg

Nilsen selger juletrærne sine på hjemmeadressa i Gakoriveien og utenfor Rema 1000 på sentrum. – For noen passer det best å handle seg juletre på ettermiddags- og kveldstid, når man er ferdig på jobb – derfor selger jeg også litt utover kvelden her i Gakori. – Jeg holder åpent så lenge jeg er våken, ler juletreselgeren, – og jeg legger meg i 23-tida om kvelden.

Gunnvald Nilsen

Gunnvald Nilsen kan skilte med 30 år som juletreselger.

Kommentarer

kommentarer