– Aldri et ledig øyeblikk

Håkon Arnesen

Håkon K. Arnesen er ofte på farta med en av bedriftens biler. En av de ansatte har Kautokeino som arbeidsfelt, men bor i Alta. Det blir en del kjøring i løpet av året.


Selv om det er vanvittig med jobber stiller Arnesen rør as opp med sine fagfolk på kort varsel. Et problem, stort eller lite, krever alltid resolutt handling.

– Vi må selvsagt alltid være fleksibel. Det er vanvittig med jobber i Alta og Kautokeino som utføres av kun en mann. Likevel klarer vi stort sett å være à jour. Vi må holde litt igjen slik at vi kan hjelpe den som har et øyeblikkelig behov, sier daglig leder og eier av
Arnesen Rør as, Håkon K. Arnesen.
Håkon etablerte seg med eget firma i 2011. Siden har det bare ballet på seg fra to til seks ansatte, derav en lærling og en kontoransatt.

Kunne vært flere

– Ja, vi kunne selvsagt ha vært flere, men det er viktig å ha en bemanning som står i forhold til oppdragene. I dag utgjør halvparten av en omsetning på 6 millioner, småjobber.

Bygger badene i Aronnes Hageby

Største jobb for Arnesen i dag er utbyggingen i Aronnes Hageby. Her reiser Finnmark Mur og Puss 66 leiligheter. De siste 30 er nå under bygging. Dermed blir det mange bad å montere.

Totalpakke på bad

– Vi samarbeider med byggefirmaene med totalpakke på bad. Vi blir en del av hele virksomheten. Entreprenøren kan kjøpe ett stk bad om det er ønskelig. På denne måten forenkler vi hele prosessen så vel for oss som for entreprenøren.

Samarbeidsavtaler

I dag har Arnesen avtale med Alta kommune og Coor Service Management. Det betyr at Arnesen skal være klar til å rykke ut når skaden er der.

Medlem av Proff Rør

Arnesen er medlem av Proff Rør, Comforts kjede uten butikk. Dette gir bedre innkjøp og et tett faglig samarbeid, noe som betyr en del for en mellomstor rørleggerbedrift.

– Vi hadde nok klart oss uten kjedesamarbeid, men slik jeg ser det høster vi mye fra Proff Rør og vil selvsagt fortsette der vi er i dag, fastslår Håkon.

Alene som eier

Håkon som etablerte firmaet i 2011 er alene så vel om aksjekapitalen som driften.

– Det er best på denne måten selv om det kan være krevende til tider. Men nå har jeg hånd om alt, ingen å diskutere med. Sånn må det være.

IMG_3529

Rørlegger Daniel Simensen hos Arnesen Rør AS.

Kommentarer

kommentarer